Cinci vagoane ale unui tren au sărit de pe şine pe ruta "abonată" la deraieri lângă Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia trenurilor spre Petroşani se desfăşoară pe un singur fir după ce, azi dimineaţă, cinci vagoane ale unui tren marfar au sărit de pe şine în apropiere de localitatea Merişor.  Echipe ale regionalei CFR Timişoara lucrează pentru repunerea pe şine a vagoanelor deraiate.

Zona în care a avut loc incidentul, între localităţile Merişor -Crivadia, este cunoscută pentru numărul mare de incidente feroviare. Este o zonă cu restricţii de viteză, în care există posibilitatea ca vagoanele să deraieze. Până la remedierea situaţiei circulaţia trenurilor pe ruta Simeria –Petroşani se va desfăşura pe firul II de cale ferată. "La această oră, echipe ale regionalei CFR Timişoara se află la faţa locului pentru a rezolva situaţia. Din fericire, nu sunt victime omeneşti. De asemenea, se fac cercetări pentru a afla care au fost cauzele ce au dus la deraierea celor cinci vagoane", a declarat Vasile Hriţac şeful poliţiei Transporturi Feroviare Hunedoara.    

Marfarul a fost încărcat cu mai multe tone de cărbune în localitatea Plopşoru, judeţul Gorj, şi se îndrepta spre Episcopia Bihor. Unul dintre vagoanele care au deraiat s-a înclinat la exterior la un unghi de 45 de grade.

Vom reveni cu amănunte şi cu imagini de la locul accidentului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite