Cinci tineri din Petroşani s-au agresat reciproc, unul dintre ei făcând uz de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Altercaţia între hunedorenii cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani a pornit în urma unui conflict spontan. Agresiunea a avut loc în weekend, în faţa blocului iubitei unuia dintre ei.

Adrian H., 20 de ani, se afla în vizită la domiciliul prietenei sale. În urma unor discuţii telefonice contradictorii cu un alt tânăr, cei doi au hotărât se întâlnească în apartamentul fetei. După ce au decis de comun acord să se împace pentru injuriile reciproce pe care şi le-au adus, cel de-al doilea hunedorean a plecat din apartament. În scurt timp, Adrian H. a părăsit şi el locuinţa femeii. Susţine însă că atunci când a coborât în faţa imobilului, a fost agresat de cel cu care tocmai de împăcase, venit să se apuce la harţă împreună cu alţi doi amici. La faţa locului a ajuns şi o a cincea persoană, care  în timpul altercaţiei a scos din autoturismul personal un pistol cu aer comprimat, trăgând mai multe focuri. 

În timpul audierilor,  proprietarul pistolului nu a recunoscut  că a făcut uz de armă, ci doar că a folosit-o pentru a-şi lovi unul dintre adversari. Având în vedere contradicţiile apărute între declaraţiile părţilor implicate, s-a procedat la ridicarea pistolului în vederea expertizării balistice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Niţu.

Trei dintre cei implicaţi în altercaţie s-au prezentat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, însă niciunul nu a fost internat, urmând a fi prezentaţi medicului legist în vederea stabilirii numărului de zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi uz de armă.

 Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, cei cinci fiind cercetaţi în stare de libertate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite