Cinci tineri au fost arestaţi preventiv pentru trafic şi consum de stupefiante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedorenii sunt arestaţi preventiv pentru trafic de droguri. Arhivă.
Hunedorenii sunt arestaţi preventiv pentru trafic de droguri. Arhivă.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au emis mandate de arestare pentru cinci persoane din Valea Jiului, acuzate de infracţiuni legate de traficul de droguri. Potrivit poliţiştilor, cei cinci se ocupau de vânzarea stradală a unor cantităţi de haşiş şi marijuana, aduse de unul dintre ei din Spania.

Daniel Mihai, Nicolae Savin, George Corbei, Claudiu Dănilă şi Ioan Rotari, tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, din zona municipiului Petroşani, au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a ofiţerilor DIICOT, pentru trafic şi consum de stupefiante.

Tribunalul Hunedoara a emis mandate de arestare preventive pe numele celor cinci.

Fiica primarului din Haţeg şi alte 28 de persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru trafic şi consum de stupefiante

Cei 29 de membri ai grupului cercetat pentru trafic de stupefiante au primit mandate de arestare preventivă

Potrivit anchetatorilor, tinerii au întemeiat o reţea care se ocupa cu vânzarea, pe stradă, a drogurilor. Stupefiantele, marijuana şi haşiş, erau aduse din Spania, de Ioan Rotari.

„ Gruparea a introdus în ţară câteva sute de grame de marijuana şi haşiş, pe care mai apoi le-a vândut, pe stradă, diverşilor consumatori. Din Spania, traficanţii cumpărau 100 de grame de droguri, cu suma de 300 euro, în România, aceştia le vindeau la un preţ mult mai mare, respectiv 50-60 lei, pentru un gram”, au precizat surse din cadrul DIICOT.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite