Cinci elevi de clasa a XII-a au dat BAC-ul cu aproape trei ore mai târziu decât colegii lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceenii hunedoreni au întârziat şi nu au mai putut intra în sălile se examen înainte de ora 9.00, când a fost programată începerea evaluării naţionale. Prin urmare, au susţinut bacalaureatul la ora 13.30 şi au fost testaţi pe baza subiectelor de rezervă.

Lupta împotriva copiuţelor la Bacalaureat a început cu pungi de plastic

Trei dintre tinerii în cauză sunt din Valea Jiului, unul este din municipiul Hunedoara, iar ultimul este din comuna Crişcior. „Potrivit metodologiei, aceştia aveau dreptul să fie evaluaţi pe baza subiectelor de rezervă, în momentul în care colegii lor încheiau examenul, adică după cele trei ore de evaluare”, a declarat Maria Buzaş din cadrul compartimentului Informatizare, IŞJ Hunedoara.

Zeci de absenţi
La nivelul judeţului Hunedoara, la examenul de bacalaureat s-au înscris 5.281 de candidaţi. Astăzi, la proba scrisă de limba şi literatura română au absentat 75 de persoane. Cei mai mulţi absenţi s-au înregistrat la Liceul „Apollonius”  din Petroşani (unitate de învăţământ particulară).
Nu s-au înregistrat cazuri de elevi eliminaţi din sala de examen şi nici situaţii speciale de şcolari care să fie testaţi la domiciliu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite