Cinci ani de închisoare pentru un psiholog al Salvamin, acuzat că a ţepuit zeci de şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii hunedoreni au pronunţat sentinţa în dosarul în care Laura Morena, o funcţionară în cadrul Salvamin Petroşani, fusese trimisă în judecată după ce a înşelat mai mult de 20 de persoane, de la care a primit până la 3.000 de euro sub promisiunea că le va facilita angajările în minele din Valea Jiului.

Laura Morena Filip, o angajată a Salvamin Petroşani şi fost psiholog în cadrul instituţiei, a fost condamnată de Tribunalul Hunedoara la 5 ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, fusese trimisă în judecată pentru că le-ar fi cerut bani câtorva zeci de persoane, spunându-le că le va facilita angajarea în minele Văii Jiului. Promisiunile erau false şi neîntemeiate, potrivit anchetatorilor, care au stabilit că tânăra a produs, prin înşelăciune şi luare de mită, un prejudiciu de aproximativ 15.000 de euro.

Laura Morena Filip nu s-a prezentat la niciunul din termenele procesului, care a început în luna iulie a anului trecut. Ea are dreptul de a face apel la sentinţa magistraţilor.

„Nu am rezolvat nicio angajare. M-a emoţionat doar povestea lor şi am vrut să îi ajut, dar nu am reuşit”, a declarat Morena Filip, în rechizitoriu.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite