Cinci adolescenţi din Deva au fost răniţi într-un accident produs la Şoimuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a ajuns în albia unui râu. Foto: Arhivă.
Maşina a ajuns în albia unui râu. Foto: Arhivă.

Tinerii se aflau într-o Dacia Logan, care scăpată de sub control, s-a răsturnat în albia pârâului Fornădia. Nicunul dintre răniţi nu a suferit leziuni grave. Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 23.00, pe şoseaua care leagă municipiile Deva şi Brad, la Şoimuş.

Potrivit poliţiştilor, şoferul unei Dacia Logan, în vârstă de 21 de ani, din Deva, nu a adaptat viteza pe un carosabil acoperit de polei şi a pierdut controlul direcţiei. Tânărul s-a răsturnat cu autoturismul în albia pârâului Fornădia. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din Deva. Şoferul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tot ieri, în jurul orei 22.30, un devean în vârstă de 57 de ani a fost transportat în stare critică la spital, după ce a fost lovit de un TIR. Accidentul s-a petrecut la intrare în municipiul Deva, pe şoseaua Deva - Arad. Bărbatul circula pe carosabil, înainte de a fi acroşat de autotren.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite