Celebra Inna va concerta, astăzi, la Deva pe stadionul municipal Cetate. Sunt așteptați zeci de mii de fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inna a venit la Deva la invitația lui Mihai Leu
Inna a venit la Deva la invitația lui Mihai Leu

Inna a venit la Deva la invitația prietenului ei Mihai Leu. Spectactacolul trebuia să aibă loc în Hunedoara însă reprezentanții Preimăriei nu au aprobat acest concert. Spectacolul va începe la ora 18:00.

Inna va cânta pe o scenă special amenajată pentru ea, în timpul concertului urmând să fie acompaniată de un număr impresionant de instrumentişti şi dansatori. Spectacolul este programat să înceapă de la ora 18:00. În deschiderea concertului, în faţa publicului, va evolua DJ Alexandru Eftimie şi încă un invitat surpriză. Organizatorii nu au oferit prea multe detalii legate de eveniment, dar promit surprize care vor fi dezvăluite doar în timpul show-ului. Oricum, concertul nu va fi lipsit de efecte speciale, jocuri de lumini, mulţi decibeli, şi se speră ca nici vremea să nu pună probleme în desfăşurarea evenimentului. Deocamdată, nu se ştie cât va dura concertul susţinut la Deva de celebra cântăreaţă. „Inna a spus că va cânta atât cât va dori publicul”, au declarat surse din rândul organizatorilor.
Prezenţa la Deva a cunoscutei cântăreţe se datorează prieteniei pe care aceasta o are cu fostul campion mondial la box profesionist, hunedoreanul Mihai Leu. La invitaţia lui, Inna a acceptat să cânte în oraşul de poalele Cetăţii, deşi are concerte programate în toată lumea, cel de la Deva fiind primul pe care artista îl susţine în România în acest an.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite