Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară: Accident cu autor necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 21 de ani, din Deva a fost lovită, aseară, pe trecerea de pietoni de un şofer care a fugit de la faţa locului. Accidentul a avut loc în jurul orelor 22.30, pe bulevardul Decebal din reşedinţa de judeţ.

La ora actuală, poliţiştii încă îl caută pe conducătorul auto implicat în evenimentul rutier. Martorii oculari care pot furniza informaţii utile sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Tot ieri, un bărbat de 65 de ani, din  Petroşani, a încercat să întoarcă maşina  pe sensul opus de mers, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Accidentul a avut loc pe bulevardul 1 Decembrie 1918, iar în urma impactului cel de-al doilea conducător auto a fost rănit uşor.

Au vrut să fure produse cosmetice
O deveancă de 30 de ani, însoţită de un bucureştean de 32 de ani sunt anchetaţi după ce ieri au vrut să fure dintr-un supermarket din reşedinţa de judeţ mai multe bunuri. Cei doi au fost prinşi în flagrant de către agentul de pază al magazinului, care a anunţat Poliţia. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar produsele cosmetice sustrase de pe raft au fost restituite părţii vătămate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite