Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară, ediţia Deva-Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Brănişca, este cercetat penal după ce ieri a fost prins la volan fără a avea permis de conducere. Hunedoreanul se afla la bordul unui autoturism  Ford, fiind depistat pe DN 76, pe raza localităţii Şoimuş.

Hoţ prins chiar de victimă
Un bărbat de 55 de ani, din localitatea Cugir, judeţul Alba, este cercetat pentru tentativă de furt după ce ieri a vrut să sustragă mai multe bunuri din boxa unui devean, situată la subsolul unui bloc  de pe strada Mihai Eminescu. După ce a forţat lacătul şi a intrat prin efracţie, hoţul a fost prins însă chiar de victima sa, un pensionar care a alertat imediat Poliţia printr-un apel la 112.


Suspecta crimei din ghetou, arestată
Magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a Silviei Gan, din Hunedoara, acuzată că şi-a ucis fostul soţ, înjunghiindu-l cu un cuţit de bucătărie. Crima s-a petrecut în apartamentul femeii, într-un bloc de locuinţe sociale din localitate, iar mobilul ei a fost un scandal conjugal. Victima, Florin Gan, avea 42 de ani.


Din nou la şcoală
Peste 70.000 de elevi hunedoreni au revenit, astăzi, în bănci după vacanţa de Paşte. Pe parcursul acestei luni, între 19-29 aprilie, şcolarii de clasa a XII-a vor fi evaluaţi în ceea ce priveşte competenţele digitale (proba D), în cadrul examenului de bacalaureat. Cursurile semestrului al doilea se vor încheia vineri, 11 iunie, după care va începe vacanţa de vară.


Probe ADN pentru Gorbunov

Serghei Gorbunov, basarabeanul suspect în cazul dublului asasinat de la Braşov, din urmă cu aproximativ un an, a fost înfăţişat instanţei Judecătoriei Deva, în procesul în care este acuzat de jefuirea unui om de afaceri devean. Instanţa aşteaptă rezultatele unei expertize bio-criminalistice, pentru a se edifica dacă Gorbunov este autorul tâlhăriei de care este acuzat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite