Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară, ediţia Deva-Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii clasei a XI-a D de la Colegiul Decebal vor intra în vacanţă cu un certificat de absolvire a unui curs opţional de economie. Pe parcursul a 12 ore de studiu, coordonaţi de profesor Elena Lupşa, şcolarii au învăţat cum să-şi planifice singuri propriul buget.

Ieri, copiii au putut sta de vorbă chiar cu un reprezentant al uneia dintre sucursalele bancare din Deva. Cursul a vizat dezvoltarea competenţelor anteprenoriale în rândul elevilor. „A fost o acţiune interesantă, am aflat ce înseamnă un credit, aspecte economice aplicabile în viaţa de zi cu zi. În plus, diploma obţinută cu siguranţă va putea fi adăugată la CV”, a spus Călina Părău, tănără cursantă.


Cauţiune refuzată Nelianei Ursachi
Magistraţii Curţii de Apel Alba – Iulia au respins solicitarea avocatei Neliana Ursachi, trimisă în arest preventiv, pentru trafic de influenţă, de a fi eliberată pe o cauţiune de 10.000 de lei. Hunedoreanca este acuzată că a primit 5.500 de lei pentru a influenţa un judecător. (Daniel Guţă)

Jandarmii şi hobby-urile
Jandarmii hunedoreni au efectuat, astăzi, o serie de exerciţii demonstrative şi şi-au prezentat tehnica din dotare. De asemenea, au organizat o expoziţie în care şi-au prezentat hobby-urile. Manifestările au marcat 160 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite