Principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară: un tânăr a căzut de pe tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedoreanul se afla pe aripa dreaptă a vehiculului, în afara localităţii Hărţăgani, comuna Băiţa. Accidentul a avut loc aseară, iar vinovat a fost şoferul, un bărbat de 35 de ani, care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

Victima a suferit leziuni grave, fiind transportată la Spitalul Judeţean Deva. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Prinşi că furau curent
Cinci hunedoreni din municipiul Vulcan sunt anchetaţi pentru furt calificat după ce ieri au fost prinşi că sustrăgeau energie electrică. În urma unui control efectuat de reprezentanţii SC ENEL Electrica SA, împreună cu mai mulţi jandarmi, s-a stabilit că infractorii erau branşaţi direct la reţeaua de distribuţie a curentului, fără a avea contor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Francez rănit pe DN 66
Un cetăţean francez de 56 de ani a fost implicat într-un accidernt rutier petrecut în această dimineaţă la intersecția DN 66 cu DJ 668. Acesta se deplasa pe ruta Haţeg-Călan, iar din cauza neatenţiei în conducere pe carosabil umed a pierdut controlul volanului.”A rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unei femei de 49 de ani, pasager în autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite