Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară: sezon deschis la Băile Daco-Romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ-ii de la Fabrica Dementă - Radio 21 deschid, astăzi, sezonul estival la Băile Daco-Romane de la Geoagiu. Bălăceala de la re-opening party va fi completată de concursuri cu tricouri ude, băut de bere, sărituri, premii, surprize şi multă muzică bună.


Urmărit naţional, depus în penitenciar
Un hunedorean de 32 de ani, din Lupeni, a fost identificat ieri de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu. Pentru că a fost prins fără permis la volan, bărbatul a fost condamnat la şapte luni de închisoare de către Judecătoria Târgu Jiu. „Deoarece că s-a sustras executării pedepsei, bărbatul a fost dat în urmărire naţională în data de 17 februarie anul curent, iar ieri a fost escortat şi depus în Penitenciarul Bârcea Mare, unde îşi va ispăşi pedeapsa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Furt de energie electrică
Patru hunedoreni din oraşul Petrila sunt cercetaţi pentru furt de energie electrică. Dacă unii dintre ei au fost surprinşi, ieri, direct branşaţi la reţeaua de distribuţie a curentului, fără a avea contor, alţii aveau modificat echipamentul de măsurare a energiei electrice livrate. Controlul a fost efectuat de reprezentanţii SC ENEL Electrica SA, împreună cu jandarmii din localitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite