Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară: a tras cu arma de vânătoare după cai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 41 de ani din Vulcan a rămas fără arma sa de vânătoare cu elice după ce a împuşcat un cal în picior. Hunedoreanul a sunat ieri la 112 pentru a anunţa că două cabaline au pătruns pe proprietatea sa.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că unul dintre cai are o leziune la piciorul drept din spate. În urma cercetărilor s-a stabilit că animalul a fost împuşact chiar de către cel care i-a alertat, care deţinea legal o puşcă. Aceasta a fost ridicată în vederea expertizării, iar cercetările continuă pentru identificarea proprietarului cabalinelor. 

Accident
Un tânăr de 24 de ani din municipiul Hunedoara  este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce ieri a fost autorul unui accident petrecut pe DJ 687 C, ruta Fărcădin – Haţeg. Din cauza neatenţiei, şoferul a părăsit partea carosabilă la ieşirea din localitatea General Berthelot, în apropierea unei staţii de autobuz. S-a răsturnat pe partea dreaptă a direcţiei de mers, iar două persoane, pasagere în autoturism, au fost rănite. Acestea au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Haţeg pentru îngrijiri medicale.

Paşapoarte la „rapid”
De astăzi, termenul în care paşapoartele simple electronice vor fi eliberate hunedorenilor este de 14 zile calendaristice, nu de 30 cum a fost până în prezent. Totodată, în cazul minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu mai este necesară prezenţa lor la ghişeu.

Diplomă de excelenţă pentru „vlăstare”

Corul „Vlăstarele Orăştiei”, condus de Petru Androne Eli, s-a întors de la Festivalul internaţional al corurilor de copii şi tineret care a avut loc la Sombor, Serbia, cu două diplome de excelenţă pentru prestaţia artistică. Premiile din Serbia se adaugă altor 13 premii internaţionale obţinute de „vlăstare”. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite