Cei 300 de sindicalişti din judeţul Hunedoara, care au pichetat Prefectura, au fost doar 70

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestul sindicaliştilor hunedoreni, din această dimineaţă, s-a dovedit a fi un eşec. Deşi la manifestaţie erau aşteptaţi aproximativ 300 de persoane, la o oră de la începerea protestului doar 70 de oameni fluturau steaguri şi fluierau în faţa Prefecturii Hunedoara.

Numărul mic de participanţi nu şi-l explică nici măcar liderii de sindicat, care susţin că şi-au anunţat oamenii din subordine în urmă cu cinci, şase zile. „Ca reprezentant Cartel Alfa, am anunţat toate sindicatele afiliate, dar se pare că acţiunea nostră nu are un numitor comun pentru toţi. Asta în condiţiile în care, la ora actuală, tot ce e act normativ este în defavoarea tuturor salariaţilor de la stat” a declarat Vasile Bujor, secretar general al Confederaţiei Naţionale  Sindicale „Cartel Alfa”, filiala judeţeană Hunedoara.

image

Din partea Sindicatului „Siderurgistul”, de exemplu, au participat doar patru oameni. Petru Vaidoş, preşedintele sindicatului, spune că acest lucru este cauzat chiar de reprezentanţii conducerii, „care nu reuşesc să treacă peste orgolii”.

image


Exceptând steagurile care indicau pentru fiecare participant ce sindicat reprezintă, poliţiştii şi angajaţii Penitenciarului Bârcea Mare au avut în mâini şi coli A4 pe care se putea citi „Urlă foamea în noi”, „Stop abuzurilor”, „Dragi guvernanţi, poliţiştii nu vă mai înghit” şi „Unde e viitorul copiilor noştri?

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite