O profesoară de latină a reuşit să ia nota 10 la titularizare, cea mai mică medie fiind 1.10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar un singur hunedorean aspirant la titlul de profesor titular a reuşit să obţină nota maximă la examenul de titularizare, adică 10. Cele mai slabe calificative s-au înregistrat la la matematică şi chimie. De pe lista rezultatelor nu au lipsit notele de unu, doi şi trei.


Citeşte şi:

Click AICI pentru a vedea toate notele

Profesori prinşi cu fiţuica în mână: patru dascăli au fost eliminaţi de la titularizare

Luptă de gherilă pentru un salariu mic

Bătălie mare la examenul de titularizare în învăţământul hunedorean

Singura notă de 10 din judeţul Hunedoara a fost revendicată de Simona Mariana Sabău, din municipiul Orăştie. Hunedoreanca a fost unicul candidat la examenul de titularizare pentru disciplina latină. A fost urmată de o concurentă din Criscior, înscrisă la disciplina consiliere psihopedagogică, care a obţinut 9.80. Ca şi în anii trecuţi, paleta notelor a fost diversă. S-a pornit de la media 1.10, obţinută la limba şi literatura franceză de o candidată din localitatea Zdrapţi.

Anul acesta, Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a primit peste 1.300 de dosare privind mişcarea de personal în învăţământ. Din totalul acestora, peste 1.150 au vizat examenul de titularizare, care a avut loc săptămâna trecută.

După ce au primit subiectele, aproape 100 de candidaţi au plecat voluntar din sala de evaluare, întrucât li s-au părut prea dificile. Simultan, patru concurenţi au fost eliminaţi din examen după ce au fost prinşi cu fiţuici.

Contestaţiile se depun, astăzi, la cele două centre de examinare din Deva, până la ora 18.00.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite