Caz şocant: Un bărbat a fost lăsat să zacă peste trei ore în inconştienţă, în mijlocul drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Vălişoara, cu grave probleme de sănătate, a fost „cules” de medicii Serviciului de Ambulanţă Hunedoara din mijlocul unei străzi a comunei, unde zăcea în inconştienţă. Victima, aflată cel mai probabil sub influenţa alcoolului, a căzut în cap, pe drumul care cobora de la biserică.

Nimeni dintre zecile de oameni care au trecut pe lângă săteanul doborât la pământ, posibil, din cauza alcoolului consumat la o înmormântare, nu i-a acordat primul ajutor, deşi bărbatul, căzut în inconştienţă, zăcea în mijlocul drumului. Abia după trei ore, o femeie i-a anunţat pe angajaţii Postului de Poliţie din Vălişoara, care au solicitat ajutorul personalului de pe ambulanţă. „Am fost anunţaţi că bărbatul zăcea de trei ore cu faţa în jos. Am chemat imediat Ambulanţa”, a spus Sevel Vecleniţ, şeful de post de la Poliţia Vălişoara.

image

Abia la sosirea personalului medical de pe ambulanţă, câţiva localinici au ajutat la urcarea acestuia pe targă. Medicii l-au găsit cu faţa lipită de pământ şi cu spume la gură, respirând greu. „Zace de azi dimineaţă. Eu nu m-am apropiat de el să văd ce are, dar au trecut alţii pe lângă el şi nu au ridicat un deget să îl ajute. Unii spuneau că a murit sau că are epilepsie, dar că nu au ce să îi facă”, a spus o femeie, care locuieşte în apropiere.
Pacientul a fost transportat la spital, după ce i-a fost acordat primul ajutor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite