Cărţi vândute cu reduceri de 10 la sută: cadouri educative pentru prichindei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densuşianu” din Deva, găzduieşte, începând de astăzi, un stand de carte cu vânzare pentru copii. Oferta va fi valabilă până la mijlocul lunii ianuarie.


Dacă sunteţi în pană de idei şi nu ştiţi ce să-i cumpăraţi copilului de Crăciun, o carte bine aleasă reprezintă cel mai potrivit cadou educativ. Fie că vă gândiţi la o carte de colorat, fie la una cu poveşti, veţi găsi ambele variante la Biblioteca Judeţeană „Ovid Densuşianu” din Deva. În plus, expoziţia cu vânzare vine cu promoţii: reduceri de 10 la sută din preţ.

Standul va include editurile Girasol din Bucureşi şi Tehno Art din Petroşani. Acestea vor oferi publicului cărţi cu sunete, cu abţibilduri, caiete de muncă independentă şi materiale auxiliare pentru învăţământul preşcolar.

În condiţii grafice deosebite, atractive şi la un înalt nivel artistic, cărţile vor atrage cu siguranţă numeroşţi mici cititori, cu atât mai mult cât reducerile de preţ sunt substanţiale”, a declarat directorul bibliotecii, Sebastian Bara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite