Speranțe pentru șomeri: Carrefour anunță deschiderea hypermarketului din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

François Melchior de Polignac, managerul aflat la conducerea hipermarketurilor şi a supermarketurilor Carrefour din România, a declarat că proiectul construirii complexului comercial de la marginea municipiului Deva nu a fost abandonat. Până la sfârșitul anului, susține el, hypermarketul va fi deschis.

Compania Carrefour anunță că, până în luna decembrie vor fi finalizate trei hypermarketuri în România : complexurile comerciale din București, Botoșani și Deva. François Melchior de Polignac, directorul Carrefour România, și-a prezentat planurile într-un interviu acordat Ziarului Financiar.

Complexul de la marginea municipiului Deva, pentru care lucrările au început în 2009, a rămas nefinalizat, iar constructorii și-au retras utilajele de pe șantier.

Deschiderea centrului comercial ar însemna peste 800 de neoi locuri de muncă pentru hunedoreni, susțin reprezentanții Primăriei Deva. „Potrivit organigramei, 30 vor fi posturi de conducere, iar 770 pentru muncitori”, a declarat Cosmin Costa, viceprimar al municipiului Deva.
El a adăugat că hunedorenii interesați să lucreze în centrul comercial își pot depune CV-urile la sediul Primărieie Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite