Capacele de canal din Hunedoara continuă să dispară: patru tineri au fost prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, doi dintre ei fiind minori, au fost surprinşi de poliţişti la miezul nopţii. Au acţionat în jurul orei 00.05, asupra capacelor de canal de pe strada Aleea Câmpului.

 Ajunşi pe mâna poliţiştilor, hunedorenii s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Tot doi tineri, unul minor, au acţionat şi în scara unui bloc de locuinţe de pe Bulevardul Dacia din Deva. Au furat un calorifer metalic ce aparţinea asociaţiei de proprietari.

Prejudiciul în cauză a fost recuperat, urmând ca valoarea acestuia să fie comunicată poliţiştilor de către partea vătămată. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Insepctoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Cel de-al treilea furt în care a fost implicat un copil de 14 ani a vizat 30 de metri de cablu telefonic cu fibră optică. Ajutat de un tânăr de 22 de ani, cei doi au sustras cablul telefonic din zona unui bloc situat pe strada Mureşului din municipiul Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite