Hunedoara: Campioană mondială în arte marţiale la numai 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Campioană mondială în arte marţiale la numai 15 ani
Hunedoara: Campioană mondială în arte marţiale la numai 15 ani

Sportiva Ionela Pătru din Lupeni a obţinut mai multe medalii de argint,  bronz şi aur la Campionatul Mondial de Kempo.

Competiţia s-a desfăşurat la sfârşitul lunii octombrie, la Bucureşti. În concurs s-au înscris 39 de ţări de pe cinci continente, însumând un total de 415 sportivi. 



Sportiva Pătru Ionela, din Lupeni, a concurat pentru Cupa Mondială la categoria de vârstă 14-16 ani, 60 kg,  unde a obţinut medalia de argint la Full Contact şi cea de bronz la Semicontact. Adolescenta de 15 ani s-a înscris şi la categoria superioară de vârstă 16-18 ani, 60 kg, unde a obţinut medalia de bronz la Full Contact şi Knockdown, respectiv medalia de argint la Grappling. Antrenată de profesor Mârza Florin, tânăra a obţinut şi medalia de aur – campioană mondială la K1.

  

image
image


Printre personalităţile prezente la eveniment s-au numărat Doina Melinte - secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, Jeff Speakman - preşedintele Federatiei Internationale de Kempo, maestrul Eric Lee - „The King of Kata” , Kancho Yoshiji Soeno – preşedintele federaţiei japoneze de Shidokan şi Benny „The Jet” Urquides - campion mondial de Kickboxing.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite