Campania Adevărul de Seară a dat rezultate: angajaţii primăriei astupă gropile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gropa din centrul Devei prezentată în „Adevărul de Seară“ a fost acoperită cu asfalt
Gropa din centrul Devei prezentată în „Adevărul de Seară“ a fost acoperită cu asfalt

Gropile apărute pe străzile din municipiul Deva sunt monitorizate şi astupate de angajaţii primăriei. După ce au fost prezentate de reporterii „Adevărul de Seară“, primăria Deva a început să acopere gropile apărute pe străzi.

Articolele apărute în „Adevărul de Seară“ în care au fost prezentate gropile apărute pe străzile din municipiu odată cu trecerea iernii au sensibilizat autorităţile. Spre satisfacţia şoferilor, mai multe echipe de angajaţi ai Primăriei au început, de câteva zile, să astupe aceste gropi astfel că maşinile nu mai au de suferit de pe urma lor.
„Mă bucur că edilul oraşului s-a gândit să acopere gropile din oraş. Atâta doar că nu ştiu cât va ţine. Şi asta pentru că, din păcate, la noi la români şi minunile ţin mai puţin de trei zile”, este de părere Mihai Bucur din Deva.


Probleme pe centură


Acoperirea gropilor din oraş a început pe bulevardele principale, urmând ca toate gropile descoperite de angajaţii Primăriei să fie astupate. „Am aşteptat ca vremea să se încălzească pentru a putea oferi o lucrare de calitate. Vom încerca să rezolvăm toate gropile apărute după această iarnă lungă şi grea. Mai mult, avem în plan şi asflatarea unor străzi din municipiu care au fost afectate pe porţiuni mai mari”, a declarat Camelia Cotoară, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Deva. Cele mai mari probleme rămân pe centura ocolitoare a oraşului unde s-au format adevărate cratere. „În condiţiie în care circulaţia pe DN 7 este atât de mare ar trebui rezolvată rapid această problemă. Este inacceptabil ca, în fiecare an, centura ocolitoare a Devei să fie astfaltată, iar acest strat turnat să nu ţină decât câteva luni”, a spus Ioan Costea din Deva.
Reprezentanţii primăriei susţin că au făcut demersuri către administraţia Drumurilor Naţionale şi că din luna aprilie se va reasfalta această porţiune importantă de drum.


Plouă cu procese în instanţă


Starea proastă a drumurilor din oraş a făcut ca agenţiile de asigurări să dea în judecată Primăria Deva pentru a-şi recupera banii plătiţi şoferilor care şi-au stricat maşinile în gropile din carosabil. O parte dintre aceste procese au fost câştigate, restul de aproximativ 40 aflându-se încă pe rolul instanţelor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite