Cadou în aşteptarea sărbătorilor de iarnă: o plimbare cu autospeciala poliţiştilor din Petrila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto IPJ
Foto IPJ

Elevii de la Școala Generală I. D. Sârbu din Petrila au descoperit, săptămâna trecută, tainele meseriei de poliţist. Copiii din clasa a treia s-au plimbat cu autospecialele poliţiştilor şi au pus diverse întrebări pentru a-şi astâmpăra curiozitatea. Pentru că nu au făcut nicio „infracţiune”, poliţiştii i-au răsplătit cu dulciuri.

Prichindeii s-au întâlnit cu oamenii în uniforme albastre la sediul Poliției Orașului Petrila. Îndrumaţi de trei profesori, cei mici s-au dovedit interesaţi să afle în ce constă meseria de poliţist şi cum se pot proteja de oamenii „răi”.



După ce s-au familiarizat cu mijloacele de intervenţie ale poliţiştilor, elevii au primit câte un pachet cu dulciuri. Cadoul cel mare a constat însă într-o plimbare cu autospecialele poliţiei, cu care s-au întors la şcoală.

Foto IPJ
Foto IPJ

„Scopul acestei întâlnirii a fost acela de a-i familiariza pe cei mici cu atribuţiile specifice Poliţiei Române şi de a-i învăța cum să se ferească de infractori”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Foto IPJ
Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite