Ca să facă rost de bani, patru bărbaţi din Petroşani „au atacat” o centrală termică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca să taie două ţevi cu lungimea de şase metri fiecare, hunedorenii cu vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani au mers zilele trecute la faţa locului special pentru a săpa ca să le poată scoate din pământ. Aceştia au acţionat asupra unei centrale termice dezafectate din oraş.

Sperând că vor lua bani frumoşi pe ţevi, cei patru bărbaţi vroiau să le valorifice la un centru de colectare a fierului. Au fost prinşi însă de jandarmi.

În cauză s-au întocmit acte de constatare cu privire la săvârşirea faptei de furt calificat, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani pentru continuarea cercetărilor. Materialul feros a fost predat părţii păgubite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, Răducu Nicolae.

Tot pentru furt sunt cercetaţi şi cinci hunedoreni din Vulcan. În urma unor controale efectuate de jandarmi s-a ajuns la concluzia că aceştia au furat curent electric, prin branşare directă la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, fără a avea contor.

Şi de data aceasta, actele de constatare cu privire la săvârşirea faptelor ilegale au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani pentru continuarea cercetărilor.    

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite