CRIZĂ: Clubul Copiilor din Petroşani, transformat în pensiune pe timp de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Pentru a supravieţui pe timp de criză şi a-şi asigura venituri cât mai mari lună de lună, Clubul Copiilor din municipiul Petroşani a găsit soluţia ideală. Dacă ziua deserveşte şcolarilor, noaptea instituţia joacă rol de pensiune.


Trebuie să înnoptaţi în Petroşani? Sunteţi un iubitor al muntelui? Vă pasionează sporturile de iarnă? Sunteţi în delegaţie sau în excursie prin Valea Jiului? Dacă răspunsul este afirmativ la una din întrebările de mai sus, dar vă stresează preţul cazării, soluţia ideală este ... Clubul Copiilor Petroşani”, aşa sună anunţul postat pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara.

Citeşte şi:

VIDEO “Puşcăria” de la Colegiul Naţional Decebal din Deva, parodiată cu ajutorul lui Hitler

VIDEO Bătaie în şcoală: Adolescent învineţit de colegi cu tastatura de la calculatorul clasei

Clubul dispune de cinci camere cu câte patru paturi. Printre facilităţile de care cei interesaţi pot beneficia  se numără televiziunea prin cablu, grup sanitar propriu, încălzire prin centrală şi internet wireless. Preţul unei nopţi de cazare, pentru o persoană, este de 25 de lei.

Reprezentanţii instituţiei intenţionează ca fondurile suplimentare astfel obţinute să le folosească pentru plata utilităţilor sau pentru achiziţionarea de noi dotări.


Ziua, clădirea redevine locul în care tinerii din municipiu îşi pun în practică pasiunile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite