Burtiplici şi Tontonici, prima producţie a Teatrului de Artă Deva destinată copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Burtiplici şi Tontonici sunt doi clovni trăzniti ce-i invită pe părinţi, copii şi bunici să se joace şi să cânte împreună cu ei. Burtiplici înviorează atmosfera cu glume şi cântece, în timp ce Tontonici încearcă să strice totul.

În acest context, în care totul pare cu sus-n jos, prichindeii sunt chemaţi să pună piciorul în prag şi să fie arbitrii celor două personaje.

Reprezentanţii Teatrului de Artă Deva doresc să pună piesa în scenă şi în mediul rural, în aproximativ 20 de localităţi. “Vrem să ajutăm în acest fel foştii angajaţi ai teatrului devean, care s-au simţit neglijaţi în ultimii ani. Intenţionăm să mergem cu piesa în şcoli şi grădiniţe”, a declarat Mc. Ranin, directorul artistic al instituţiei de cultură.

Hotărârea a fost luată pentru a veni şi în întâmpinarea prichindeilor de la sate, care nu au posibilitatea de a ajunge în reşedinţa de judeţ.

Spectacolul este programat luni, 16 mai, începând cu orele 10.00 şi 11.30. Scenariul şi regia sunt semnate de Mihai Panaitescu, iar rolul celor două personaje va fi interpretat de Roxana Olşanschi şi Radu Pavel.

Piesa este recomandată copiilor peste trei ani, iar preţul biletului este de şase lei pentru minori şi 12 lei pentru adulţi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite