Zece ani de temniţă pentru bunicul Ellei, câştigătoarea de la "Dansez pentru tine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Panduru a fost condamnat de magistraţi pentru tentativă de omor deosebit de grav. Pentru a primi o sentinţă mai blândă, bunicul Ellei, adolescenta câştigătoare la „Dansez pentru tine” şi-a recunoscut fapta. Procesul continuă pentru a stabili daunele pe care acesta trebuie să le plătească familiei.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat pe Gheorghe Panduru (67 de ani), bunicul Ellei Dumitru, concurenta din Hunedoara carea câştigat ediţia din acest an a competiţiei „Dansez pentru tine”, la zece ani de închisoare pentru tentativă de omor deosebit de grav.

"Blestemul" din familia adolescentei câştigătoare la "Dansez pentru tine"

Povestea înfiorătoare a criminalului care a nenorocit familia câştigătoarei de la „Dansez pentru tine”

„Împotriva soluţiei instanţei se poate declara apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Bărbatul fusese arestat în luna august a acestui an după ce şi-a lovit cu toporul în cap soţia şi şi-a ars ginerele cu acid sulfuric. Incidentul s-a petrecut în casa din Hunedoara, unde locuieşte familia Ellei, la scurt timp după ce Panduru a fost eliberat din închisoare, unde îşi petrecuse un deceniu pentru că şi-a ucis amanta.

Cum a schimbat emisiunea "Dansez pentru tine" viața orădenilor Ilaria, Cornel și Petrișor

Viaţa de vedetă după „Dansez pentru tine”

A vrut să se răzbune
Faptele înfiorătoare săvârşite de hunedorean au fost puse pe seama dorinţei acestuia de răzbunare şi de ură pentru ginerele lui. El le-a recunoscut în totalitate în instanţă şi a declarat că le regretă, astfel că, potrivit legii, a beneficiat de o reducere a pedepsei. Gheorghe Panduru nu a fost însă de acord să plătească daunele cerute de familie, care se ridică la 110.000 de lei, astfel că valoarea daunelor va trebui stabilită ulterior.

„Instanţa a disjuns latura civilă a procesului şi a stabilit termen pentru data de 13 ianuarie 2011”, a declarat Ildiko Glăman. Familia Ellei, cea care a avut de suferit de pe urma bunicului criminal, nu a dorit să comenteze sentinţa judecătorească. 

Poveste de învingătoare

Nepoata lui Gheorghe Panduru, Ella Dumitru, este eleva în vârstă de 17 ani care a participat la show-ul “Dansez pentru tine” împreună cu actorul Octavian Strunilă.

ella

Perecehea Ellei a învins în finala competiţiei dansatorilor, difuzată la PRO TV în data de 1 decembrie, iar pentru  perfomanţa ei a primit marele premiu în valoare de 60.000 de euro. Suma va fi folosită pentru o intervenţie chirurgicală complexă, de care are nevoie mama ei, Simona Dumitru.

Timişoara: EXCLUSIV Banii de la „Dansez pentru tine", câştigaţi de Monica Cheeky Girl, au rupt în două o familie

VIDEO Ţiganii din Timişoara s-au mutat pe Youtube şi fac concurenţă emisiunii "Dansez pentru tine"

Brigitte Sfăt dansează în stil indian la "Dansez pentru tine"

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite