Hunedoara: Bobocii de la „Horea” s-au distrat la bal (GALERIE FOTO-VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de adolescenţi şi cadre didactice au participat, aseară, la Balul Bobocilor de la Grupul Şcolar Industrial „Horea” din  Deva.

Tema balului a fost Halloween-ul, iar în concurs au intrat cinci perechi. ,,Ştim că sărbătoarea Halloween-ul a fost acum două săptămâni, însă noi nu am putut organiza balul în acea perioadă. Prin urmare, s-a desfăşurat mai târziu, însă a meritat tot efortul pentru că distracţia a fost cuvântul de ordine”, a declarat Sergiu Şerbănescu, organizator.

image

    

image



Cele cinci cupluri de adolescenţi care s-au luptat pentru titlul de Miss şi Mister au avut de trecut proba de cultură generală şi cea de dans. Nu au lipsit probele opţionale şi surpriză, în care elevii au trebuit să facă dovada unei dicţii impecabile, fiind puşi să citească un text în dialect moldovenesc.

                                                                                                                

Programul artistic a cuprins, de asemenea, muzică populară şi scene din emisiunea „Trădaţi în dragoste”. Pentru prestaţia lor, domnişoarele au fost răsplătite cu câteva şedinţe la un salon de bronzat, iar băieţii au obţinut o cină romantică.




Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite