Blocul Fundaţiei „George Becali”, pus sub sechestru din cauza datoriilor proprietarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Primăriei municipiului Petroşani a instituit sechestrul pe un imobil aflat în proprietatea Fundaţiei “George Becali”, patronată de cunoscutul om de afaceri. Reprezentanţii administraţiei locale susţin că au luat această măsură din cauza datoriilor şi a penalităţilor acumulate de fundaţie în ultimii doi ani.

Proprietarii blocului au restanţe de aproximativ 120.000 de lei la bugetul local al municipiului Petroşani. 

“Datoria totală a fundaţiei este de 119.241 de lei, însemnând penalităţi pentru anul 2009 şi impozit neplătit în anul 2010 şi în primul trimestru din anul 2011”, a precizat Nicolae Taşcă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Petroşani.

Sechestrul asigurator a fost instituit pe clădire, după ce proprietarii stabilimentului nu au răspuns somaţiilor de plată trimise de administraţia locală.

Clădire renovată şi părăsită
Blocul de locuinţe a intrat în proprietatea Fundaţiei “George Becali” în anul 2007, atunci când a fost achiziţionat printr-o licitaţie publică. El a aparţinut în trecut Exploatării Miniere Livezeni, fiind închiriat nefamiliştilor care lucrau la mină. A fost renovat între timp, dar nu a mai fost dat în folosinţă, iar în prezent este nelocuit.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite