Blestemul blocului 88 din Deva. Atrage ca un magnet sinucigașii de sex feminin care împlinesc 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 40 de ani s-a sinucis, ieri, aruncându-se de la etajul opt al blocului în care locuia. În urmă cu câțiva ani, o altă femeie în vârstă de 40 de ani a ales acest bloc pentru a-și pune capăt zilelor.

Actul sinucigaș a avut loc ieri în jurul orei 9:00 în blocul 88 din Cartieul Progresul din Deva. Femeiea, în vârstă de 40 de ani s-a aruncat în gol de la etajul opt. În mod miraculos femeia a supraviețuit impactului dar a murit, câteva ore mai târziu, la Spitalul Județean din Deva. Potrivit polițiștilor, aceasta a lăsat un bilet de adio, în care îşi cerea iertare de la fratele său. „În acest caz, nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale. Cercetările continuă pentru a se stabili care au fost cauzele ce au determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu.
Același bloc 88 din Deva a fost “ales”, în urmă cu câțiva ani, de o altă femeie în vârstă de 40 de ani. Femeia nu locuia în acel bloc dar a urcat până la etajul 10 și s-a aruncat de pe fereastra casei scării. Femeia, ce lucra ca gestionară la o firmă din Deva, a lăsat în urma ei o fetiţă care, la vremea respectivă, avea doar 10 ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite