Blănurile, încălţămintea, cojoacele şi accesoriile din piele îi lasă reci pe deveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii se plâng că vânzările merg foarte prost.
Comercianţii se plâng că vânzările merg foarte prost.

Îmbrăcămintea şi încălţămintea de sezon nu atrag clienţi chiar dacă preţul acestora este unul de criză. La recent deschisa expoziţie de articole din piele din municipiul Deva chiar şi preţurile de producător sunt negociabile. Cu toate acestea, comercianţii stau foarte prost cu vânzările.

 „Am fost la târguri similare în toată ţară, însă niciunde nu a mers atât de prost ca aici. În trei zile am reuşit să vând numai trei haine de damă. Încasările au scăzut cu peste 50 la sută faţă de anul trecut”, a declarat Ionela Moldovan, din Bistriţa. De la deschiderea târgului de iarnă, miercuri - 16 decembrie, şi până în prezent, numărul celor care s-au arătat interesaţi să achiziţioneze a fost mare, însă puţini şi-au dus intenţia la bun sfârşit. Singurii care au cumpărat sunt vârstnicii, care preferă să dea un ban, dar să aibă parte de calitate. În schimb, tinerii merg pe ideea de a purta ceva la modă, nu neapărat de calitate.

 

Expoziţia cu vânzare reuneşte firme din peste şase judeţe din ţară. Oferta cuprinde articole diverse, de la îmbrăcăminte la genţi, portofele şi mănuşi. Dacă o poşetă poate fi achiziţionată cu 100 de lei, o haină porneşte de la 350 de lei şi ajunge la 1.500 de lei.

image
image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite