Bilanţ 2010: Jandarmii hunedoreni au semnat peste 1.600 de amenzi de la începutul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţele de ordine au constatat peste 400 de infracţiuni şi au participat la tot atâtea misiuni de asigurare a ordinii publice, fie că a fost vorba de manifestări cultural-sportive, fie de proteste. Jandarmii din cele nouă posturi montane din judeţ au dus la bun sfârşit, alături de salvamaontişti, 16 acţiuni de salvare a unor persoane aflate în dificultate.

Lista este completată de peste 700 de mandate de aducere încredinţate de către instanţele de judecată, numărul acestora fiind mai mare cu 22,54 la sută faţă de anul trecut.

Evaluarea activităţii jandarmilor hunedoreni pe anul în curs a avut loc, în această săptămână, în prezenţa  inspectorului general al Jandarmeriei Române, generalul locotenent dr. Olimpiodor Antonescu, cât şi a oficialităţilor locale.

Vin la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara cu mare plăcere, pentru că întâlnesc un colectiv de cadre militare unde se îmbină armonios experienţa cu dorinţa de afirmare. Constat implicarea totală a jandarmilor hunedoreni în misiunile de  ordine  publică pentru asigurare unui climat de siguranţă cetăţenilor”, a declarat Olimpiodor Antonescu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite