Beat la volan, a evitat ciocnirea cu un autotren, dar a distrus un semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul aflat la volan a distrus un semafor (Foto: Arhivă Adevărul)
Tânărul aflat la volan a distrus un semafor (Foto: Arhivă Adevărul)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, implicat într-un accident de circulaţie petrecut la Deva şi soldat cu distrugerea unui semafor, va fi cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

Accidentul rutier a fost produs azi-dimineaţă, în jurul orei patru, pe Calea Zarandului, din Deva. Un şofer din judeţul Neamţ, rezident în Italia, şi-a pus în pericol viaţa urcându-se băut la volan. Bărbatul a fost aproape să izbească în plin un autotren al cărui şofer intrase în intrase în intersecţia cu Strada Mărăşti, fără să se asigure la schimbarea direcţiei de mers. Deşi a evitat impactul cu autotrenul la timp, şoferul maşinii a lovit şi a doborât stâlpul unui semafor de pe marginea şoselei. În urma coliziunii, bărbatul a scăpat cu răni uşoare.
„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,81 în aerul expirat. El va fi cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite