Beat la volan și fără permis, un şofer tânăr a intrat într-o conductă de gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Bârcea Mare și-a testat veleitățile de șofer, azi-noapte, pe raza localității Cristur. "Talentul" său s-a oprit într-o conductă de gaz. Acum are dosar penal pentru conducere fără permis și conducerea unui autotursim sub influența băuturilor alcoolice

Potrivit polițiștilor, tânărul, aflat sub influneța băuturilor alcoolice, s-a urcat în mașină și a pornit la o plimbare pe DC 123 pe raza localității Cristur. În foarte scurt timp a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o conductă dezafectată a reţelei de gaz.

“În urma impactului conducătorul auto a fost rănit uşor.Bărbatul  a fost transportat la Spitalul Judeţean Hunedoara-Deva unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificărule efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit că șoferul nu posedă permis de conducere”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite