Bazine cu apă termală şi DJ-iţă topless – invitaţie pentru hunedoreni la Geoagiu Băi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedorenii care vor să aibă parte de un weekend ca la carte pot merge, astăzi, la Geoagiu Băi. Cum sezonul estival a fost deschis încă de săptămâna trecută, bazinele de înot şi cele cu apă termală sunt complet funcţionale. Pentru petrecăreţi, ziua se încheie cu o seară petrecută în club, unde va mixa topless Mya Mendes, una dintre cele mai în vogă DJ-iţe din România.

Dacă sunteţi temerari şi vreţi deja să faceţi o baie sub cerul liber, bazinele din cadrul complexului Geoagiu Băi vă aşteaptă cu porţile deschise.

Din meniu nu lipsesc bucatele tradiţionale româneşti şi muzica de calitate.

Cu toate că în staţiune au loc lucrări de modernizare, în singurul loc din judeţ unde s-a dat undă verde pentru bălăceala estivală din 2011 sunt aşteptaţi atât hunedoreni, dar şi turişti din alte colţuri ale ţării.


Dacă ziua este dedicată bazinelor cu apă termală, seara stă sub semnul distracţiei în club.

Pentru că în 5 mai a fost Ziua Bărbatului, în Tarabostes Club din incinta complexului petrecerea va avea loc în această seară.

Va mixa topless Mya Mendes, una dintre cele mai în voga DJ-iţe din România. Warm-up & after: Nrg DJs (Mike Iova, Phill, K-bral). Show-ul sexy va include, de asemenea, multe alte surprize şi mega promoţii la bar.


Weekendul trecut am avut rezervări din toată ţara. Vineri seara au fost peste 1.000 de persoane, iar sâmbătă peste 2.000“, a declarat Doru Depcea, patronul complexului Băile Daco-Romane Geoagiu-Băi.

4 weeks ans school is over

Distracţie la cote maxime se anunţă şi în Club Bobo din municipiul Deva. Sub deviza  “4 weeks ans school is over”, organizatorii promit cocktailuri din partea casei pentru doamne şi domnişoare. Bărbaţii nu vor fi nici daţi uitării nici de data aceasta, întrucât  vor putea să socializeze cu animatoarele care-şi aşteaptă nerăbdătoare clienţii. Atmosfera muzicală va fi asigurată de DJ Klaus.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite