Băuturi spirtoase fine şi mai multe cartuşe de ţigări, ţinta a şase hoţi din oraşul Orăştie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase tineri din municipiul Orăştie au reuşit să fure dintr-un depozit en gros băuturi spirtoase fine, mai multe cartușe de țigări de diferite mărci, telefoane mobile și diverse scule profesionale. Valoarea bunurilor depăşeşte suma de 10.000 de lei.

Bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani au intrat în depozitul de băuturi alcoolice după ce au tăiat lacătele cu ajutorul unui clește gură de lup. Furtul a fost comis în data de 1 ianuarie, pe raza municipiului.

Până în prezent, din prejudiciul total de aproximativ 10.200 lei  au fost recuperate sculele profesionale în valoare de 5.200 lei, în timp ce ţigările şi băuturile alcoolice au fost valorificate către clienţi de ocazie, iar sumele de bani obţinute au fost împărţite între membrii grupului infracţional”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cei şase bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat, iar  cercetările continuă în vederea probării şi altor fapte penale comise de suspecţi.   

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite