Hunedoara: Bătaie transformată în jaf de la o melodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Bătaie transformată în jaf de la o melodie
Hunedoara: Bătaie transformată în jaf de la o melodie

O melodie selectată "greşit" la tonomatul unui bar din Petroşani s-a lăsat cu bătaie care ulterior a degenerat în jefuirea unui tânăr de 18 ani.

Citiţi şi

O bărmăniţă a ţinut la respect nouă bătăuşi cu un spray lacrimogen

Barul „Economic” din Petroşani a fost din nou în acest week-end scena unor infracţiuni cu violenţă. Decorul e mereu acelaşi încărcat până la refuz cu amestec de alcool şi furii spontane, cocktail ce sare în aer, ca regulă,  de la un singur cuvânt sau...melodie. Ghinionul lui  Mircea B., de 18 ani, din Petroşani a fost că selecţia muzicală făcută la tonomatul din bar nu a fost pe gustul unor consumatori de la o masă vecină.

Păruială plus jaf


Din acest moment scenariul s-a derulat după tipicul locului: un schimb de vorbe jignitoare, o invitaţie afară,  după care a urmat, tradiţional, o bătaie ca în western-urile de altădată. Mircea B., cu reflexele înmuiate de alcool,  a fost atacat de trei persoane care l-au lovit dur rupându-i piramida nazală. Şi pentru că bătaia nu părea suficientă, cei trei au decis să treacă la un nivel infracţional superior jefuindu-l pe tânăr de un telefon celular, un lănţişor de argint şi 150 de lei. După care s-au pierdut pe străzile oraşului.

Identificaţi


Poliţia i-a identificat astăzi pe autorii jafului. Poliţiştii i-au reţinut pe Constantin M., 30 de ani, recidivist şi  Ioan S., 18 ani  cu propunere de arestare pentru 29 de zile pentru tâlhărie. Minorul Iosif  O. de 15 ani, complice la jaf,  este cercetat în stare de libertate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite