Nicolae Mischie a scăpat de închisoare: "baronul" a fost achitat în dosarul pentru abuz în serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Mischie
Nicolae Mischie

Instanţa Tribunalului Hunedoara a admis ca fondat apelul formulat de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, împotriva sentinţei Judecătoriei Deva, prin care a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

Magistraţii l-au achitat pe Mischie pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi instigare la fals, pentru care acesta a fost condamnat la trei ani şi jumătate cu executare şi a suspendat decizia ca Mischie să plătească daune materiale în valoare de peste 82.000 de lei către Consiliul Judeţean Gorj. 

„Baronul” Mischie a fost chemat să îşi susţină apelul la condamnare

„Decizia Tribunalului Hunedoara este supusă căii de atac a recursului în termen de 10 zile de la pronunţare, nefiind definitivă”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

CITEŞTE AICI ACUZAŢIILE DIN DOSARUL LUI NICOLAE MISCHIE

În martie 2009, Nicolae Mischie, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual şi material în inscrisuri oficiale şi executarea de lucrări de reparaţii fără autorizaţie de construcţie pentru monumente istorice.

Magistraţii Judecătoriei Deva au hotărât ca fostul preşedinte al CJ Gorj să plătească daune materiale în valoare de 82.653 de lei către instituţia pe care a condus-o, constituită ca parte civila în proces. Dosarul lui Mischie  numărat 120 de volume.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite