Un bărbat s-a autoaccidentat cu un topor, în zona Vârfului Drăgoiu din munţii Vâlcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedoreanul de 52 de ani, din oraşul Vulcan, a alunecat din greşeală pe topor şi s-a tăiat în lama acestuia. S-a ales cu o plagă în zona lombară. Aflat într-o zonă greu accesibilă, fiul acestuia s-a speriat, a sunat la 112  şi a anunţat că tatăl său sângerează abundent.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază. Pentru a acorda sprijin rănitului, la faţa locului s-au deplasat  o ambulanţă şi două echipaje de jandarmi montani, cu ajutorul unui autovehicul 4X4 şi al unui ATV.

Rana nu a fost atât de gravă precum reieşea din declaraţiile fiului care, cel mai probabil, s-a speriat de cele întâmplate. Drept dovadă faptul că cei doi au putut coborî singuri o porţiune din Valea Lupşească. Echipele de salvare l-au condus pe bărbat la ambulanţă, nefiind nevoie ca victima să fie imobilizată pe targă. Echipajul medical l-a preluat şi l-a transportat la spitalul din Vulcan, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, Nicolae Răducu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite