Bărbat împuşcat în picior de un pădurar pe motiv că s-ar fi aflat la furat de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva ADEVĂRUL.
Foto: Arhiva ADEVĂRUL.

Un tânăr din Orăştie a fost rănit de glonţul tras de un pădurar şi, în plus, va fi cercetat penal pentru lovire. El a fost împuşcat la marginea unei păduri, pentru că nu s-a oprit la somaţia angajatului ocolului silvic.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din Orăştie, s-a plâns poliţiştilor că ieri, în timp ce se deplasa cu o căruţă înspre pădurea Cendea, de la marginea localităţii, în apropierea pădurii a fost împuşcat în piciorul stâng de către pădurar. „Pădurarul l-a observat pe tânărul cu privire la care exista suspiciunea că urma să sustragă lemne. L-a somat să se oprească, iar ca urmare a refuzului acestuia, a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Bărbatul a coborât din căruţă şi s-a îndreptat spre pădurar, moment în care pădurarul a executat un foc înspre picioarele acestuia, cu armamentul din dotare”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
În urma evenimentului, presupusul hoţ de lemne a fost rănit în gamba stângă, iar în cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal şi vor încerca să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite