Bărbat din oraşul Uricani, victimă a unui mopedist băut şi a unui şofer imprudent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hunedorean de 35 de ani a fost rănit, ieri, într-un accident rutier provocat de un şofer impudent. Bărbatul din municipiul Uricani se afla pe un moped care circula regulamentar, deşi era condus de un tânăr băut.

Accidentul a avut loc pe strada Muncii din localitate. Şoferul de 43 de ani nu a acordat prioritate mopedului care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma testării cu aparatul alcoolscop a celor implicaţi a rezultat faptul că tânărul de 26 de ani care conducea mopedul avea o concentraţie alcoolică de 0, 46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, iar pe cel al conducătorului mopedului pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Într-o situaţie similară s-a aflat şi un tânăr din Orăştie, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost prins la volan, azi-noapte, în jurul orei 02.00, cu o concentraţie alcoolică de 0, 55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Circulaţia rutieră a fost pusă în pericol şi în municipiul Petroşani, unde un tânăr de 29 de ani a fost depistat în trafic cu toate că nu avea permis auto. În plus, autorizaţia provizorie de înmatriculare a autoturismului pe care-l conducea era expirată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite