HUNEDOARA: Bandă de hoţi dezmembrată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HUNEDOARA: Bandă de hoţi dezmembrată
HUNEDOARA: Bandă de hoţi dezmembrată

Un grup de şase spărgători de maşini ce operau în Valea Jiului a fost depistat de poliţişti la un control de rutină pe stradă.

Comportamentul lor suspect  i-a făcut pe poliţiştii hunedoreni să legitimeze cinci tineri aflaţi noaptea pe una din străzile oraşului Vulcan. 

În urma percheziţiei, oamenii legii au găsit asupra tinerilor un radio-casetofon, un legătură cu mai multe chei de automobil şi un aparat antiradar. Toate obiectele au fost raportate ca fiind furate cu o zi înainte din maşina unui cetăţean din Vulcan.


În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că cei cinci, având ca şi complice un tânăr din judeţul Dolj, au spart în perioada octombrie-noiembrie mai multe autoturisme în regiunea Văii Jiului.

 Prejudiciul total se ridică la circa 5000 de lei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, doi dintre suspecţi primind ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei pentru un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite