HUNEDOARA: Autoturism lovit de tren la Livadia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina a fost târâtă pe calea ferată mai mulţi zeci de metri. Ca prin minune, ocupanţii automobilului au scăpat cu răni relativ uşoare, ei rămânând conştienţi pe toată durata acţiunii de descarcerare

Un automobil a fost lovit în această dimineaţă de un tren mărfar la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea hunedoreană Livadia. Cei doi ocupanţi ai maşinii au scăpat de la moarte miraculos.

Echipajul de descarcerare şi paramedicii SMURD de la detaşamentul din Petroşani au  ajuns în câteva minute la locul accidentului unde au constatat că răniţii, un bărbat şi o femeie, sunt conştienţi şi cooperanţi. Imediat au început manevrele de descarcerare. Prima scoasă din maşină a fost femeia, apoi bărbatul, care este lovit se pare la coloana vertebrală. Ambii au primit îngrijiri medicale şi apoi au fost transportaţi în grabă la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.


Pompierii care au participat la această intervenţie spun că după impactul cu locomotiva mărfarului maşina, în care se aflau cei doi, a fost târâta câteva zeci de metri pe calea ferată.

 
Circulaţia trenurilor pe ruta Haţeg – Petroşani a fost blocată aproximativ două ore, până când s-a reuşit scoaterea maşinii în afara căii ferate. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite