VIDEO Autorii celui mai celebru jaf comis în Hunedoara au fost arestaţi în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi tineri care, în decembrie 2007, au jefuit o casă de amanet din municipiul Hunedoara, după ce au împuşcat-o în cap pe angajata stabilimentului, au fost reţinuţi de autorităţile maghiare. Ei au fost arestaţi în Ungaria, pentru omor.

Dosarul jafului de la casa de amanet din Hunedoara a zăcut într-un dulap la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, pentru mai bine de un an, timp în care procurorii şi poliţiştii au dat impresia că au renunţat la investigaţii, nemaiavând piste pe care să le urmărească.

Şi aceasta în ciuda imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere ale stabilimentului, care i-au înfăţişat pe cei doi tineri autori ai jafului.

La data de 17 decembrie 2007, la puţin timp după deschiderea orelor de program, Oana Adumitroaiei, angajata unei case de amanet din municipiul Hunedoara, în vârstă de 21 de ani, a fost împuşcată în cap şi deposedată de aproximativ un kilogram de bijuterii din aur, de către un tânăr care a acţionat însoţit de o complice.

Timp de mai multe zile, gestionara casei de amanet s-a zbătut între viaţă şi moarte. Ea a fost salvată în urma unei intervenţii chirurgicale complexe, efectuate de medicii de la Spitalul Militar din Bucureşti, însă va rămâne cu traume pentru tot restul vieţii.

„Şandor V., de 29 de ani, din judeţul Braşov, stabilit în Ungaria de aproximativ opt ani şi Emese T., cetăţean maghiar, de 24 de ani, cu domiciliul în Ungaria, arestaţi de autorităţile maghiare pentru săvârşirea unor infracţiuni de omor pe teritoriul Ungariei, sunt suspectaţi de comiterea tâlhăriei de la Hunedoara”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a început urmărirea penală împotriva celor doi tineri, pentru tentativă de omor deosebit de grav şi tâlhărie.
Vom reveni cu amănunte!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite