Autoarea crimei din ghetourile Hunedoarei a fost condamnată la zece ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silvia Luca Gan, o hunedoreancă în vârstă de 36 de ani, arestată în data de 10 aprilie pentru că şi-a omorât fostul soţ, înjunghiindu-l cu un cuţit, a primit sentinţa magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara. Pentru fapta ei, ea va trebui să ispăşească zece ani de închisoare.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au pronunţat sentinţa finală în dosarul crimei din ghetourile Hunedoarei.

Silvia Gan, acuzată că şi-au ucis fostul soţ, pe Florin Gan, în vârstă de 45 de ani, în urma unui scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool, a fost condamnată la zece ani de închisoare, pentru omor.

Potrivit aceleiaşi sentinţe, femeia va mai trebui să achite aproximativ 500 de lei Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, după ce un echipaj al Ambulanţei a transportat victima la spital, în încercarea nereuşită de a-i salva viaţa. Totodată, hunedoreanca a fost obilgată de instanţă la plata unor cheltuieli judiciare în valoare de 1.650 de lei.

Hunedoreanca, mamă a unui copil, a fost reţinută de poliţişti la data de 10 aprilie, în aceeaşi zi în care şi-a ucis concubinul, lovindu-l cu un cuţit de bucătărie. Incidentul s-a petrecut în apartamentul victimei, o locuinţă socială situată într-o zonă rău famată a Hunedoarei. Bărbatul a sângerat până a decedat. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite