Au venit cu microbuzul din Uricani în Geoagiu ca să fure cupru dintr-un releu de telefonie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Uricani sunt cercetaţi pentru tentativă de furt după ce, în weekend, au mers în Geoagiu ca să sustragă cupru dintr-un releu de telefonie mobilă. Hunedorenii au fost prinşi în flagrant, în timp ce unul stătea de pază, iar celălalt acţiona.

Cei doi nu au avut însă prea mult noroc, întrucât releul era prevăzut cu alarmă antiefracţie, care s-a declanşat. Imediat, la faţa locului a apărut o echipă de poliţişti.

Asupra celor doi a fost găsită o raniţă în care se aflau mai multe unelte (chei mecanice, foarfecă pentru tăiat fier, şurubelniţe etc.), bunuri care au fost ridicate în vederea cercetărilor. Suspecţii au recunoscut că s-au deplasat cu un microbuz din Uricani în Geoagiu cu intenţia de a sustrage componente din cupru de la releul de telefonie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au mai stabilit că unul dintre bărbaţi  a pătruns prin efracţie în modulul releului, unde se aflau echipamentele de telecomunicaţii, de unde a demontat un dispozitiv  din cupru, în timp ce celălalt asigura paza pentru a nu fi văzuţi de cineva. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat. Prejudiciul în valoare de 300 euro a fost recuperat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite