A început modernizarea Parcului Tineretului din Hunedoara, proiect finanțat de UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de modernizare a Parcului Tineretului din Hunedoara, în care vor fi investiți două milioane de lei au început. Proiectul prevede extinderea suprafeței parcului cu 1.200 de metri pătrați și plantarea a peste 300 de arbori. De asemenea, în parc va fi construită o nouă fântână arteziană.

Parcul Tineretului din centrul municipiului Hunedoara a intrat într-un program de modernizare.

În următoarele luni, imaginea acestuia va fi schimbată aproape în totalitate. Proiectul de modernizare a Parcului Tineretului din Hunedoara, a cărui suprafață depășește 20.000 de metri pătrați, prevede extinderea zonelor verzi cu 1.200 de metri pătraţi pe laturile nordică şi vestică. 

De asemenea, sute de copaci vor fi sădiți de-alungul aleilor stabilimentului, pentru ca zona să fie transformată cu timpul în cel mai ozonificat loc din Hunedoara.

Inaugurat în toamnă

Reprezentanții Primăria Hunedoara, beneficiarii proiectului de modernizare în valoare de aproximativ 2.000.000 de lei, finanțat cu fonduri de la Uniunea Europeană, susțin că până la sfârșitul anului locuitorii municipiului se vor putea bucura de plimbările într-un parc cu aer occidental.
“Contractul prevede finalizarea lucrărilor în termen de o lună”, a afirmat Ovidiu Hada, primarul Hunedoarei.  Punctul de atracție al stabilimentului va fi, pe lângă locurile de joacă pentru copii, o fântână arteziană modernă. În schimb, vechea fântână, scoasă din funcțiune de ani buni, va fi demolată.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite