Hunedoara: Au vrut să facă un bine şi au fost păgubiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt hunedoreni au împrumutat, pe parcursul anilor 2008-2009, diverse sume de bani de la bănci pentru a-şi ajuta  prietenii şi cunoştinţele. Deşi acestea au promis să achite ratele lunare, hunedorenii  au fost în cele din urmă înşelaţi, rămânând datori-vânduţi.

Citeşte şi:

Foamea stârneşte hoţii să fure ciocolată


Şomerii cu maşini se fac „piraţi” de ocazie

Ultimul caz este al unui bărbat de 51 de ani din Petrila, care a contactat, pe o perioadă de cinci ani, un credit în valoare de 21.000 lei, pentru a-şi ajuta o prietenă de familie. Femeia avea nevoie de bani pentru a-şi renova locuinţa, iar pentru a pune mâna pe ajutorul financiar s-a angajat să achite ea rata lunar la bancă, în valoare de 525 lei. A făcut acest lucru, însă o perioadă scurtă de timp, după care ,,a uitat” că şi-a modernizat casa cu ajutorul unui hunedorean binevoitor.

În speranţa că îşi va recupera banii, bărbatul a depus plângere la poliţie, iar în prezent femeia este cercetată pentru infracţiunea de înşelăciune.

La nivelul judeţului, suma cu care cei opt hunedoreni au fost înşelaţi în mod similar se ridică la aproximativ 100.000 lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite