Hunedoara: Au plecat de la locul accidentului cu maşini de ocazie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Au plecat de la locul accidentului cu maşini de ocazie
Hunedoara: Au plecat de la locul accidentului cu maşini de ocazie

După ce s-au răsturnat cu autoturismul în localitatea hunedoreană Buceş, trei bărbaţi au făcut autostopul pentru a ajunge la spital, fără a anunţa Poliţia despre cele întâmplate.

Cele trei persoane, toate din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, s-au răsturnat, aseară, în afara părţii carosabile după ce şoferul, Radu O., a pierdut controlul volanului. Din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, atât el cât şi cei doi pasageri din autoturism au ajuns în şanţ.

,,Conducătorul auto şi pasagerii au părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi fără a anunţa producerea evenimentului rutier. Deşi unul dintre pasageri a fost rănit grav, cei trei s-au deplasat cu autoturisme de ocazie la Spitalul Orăşenesc Abrud”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Ulterior, poliţiştii hunedoreni au aflat despre cele întâmplate de la colegii lor din judeţul Alba. Întrucât s-a urcat băut la volan, şoferului i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeşte şi:

Accident mortal

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite