Atenţie, se prăbuşeşte carosabilul: O stradă a fost închisă din cauza unei gropi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apariţia "craterului" i-a speriat pe localnici.  Foto: D. Guţă
Apariţia "craterului" i-a speriat pe localnici. Foto: D. Guţă

Strada Eliberării din municipiul Hunedoara a fost blocată după ce în mijlocul ei s-a format, astăzi, un crater cu adâncimea de cel puţin un metru. Locatarii blocurilor din zonă nu şi-au putut explica situaţia în care s-a ajuns.

Cel mai probabil, povestesc hunedorenii care locuiesc în zona afectată din cartierul O.M., craterul a apărut în mijlocul străzii din cauza şoferului unei maşini de mare tonaj care a staţionat pentru câteva minute în locul respectiv. „Strada Eliberării a fost asfaltată din urmă cu doi ani. În locul acestei gropi imense nu era niciun canal, ci doar pământ. Nu înţeleg cum sub asfalt s-a putut forma aşa un crater”, a spus Ninel Pârvu, un hunedorean care locuieşte în O.M.

Apariţia "craterului" i-a speriat pe localnici.  Foto: D. Guţă

Hunedorenii sunt sfătuiţi să evite circulaţia pe această stradă

Împreună cu alţi vecini ai lui, bărbatul a încercuit gaura formată în mijlocul aleii şi a improvizat o semnalizare a acesteia din două stinghii.
Adâncimea gropii depăşeşte un metru, iar la trecera autoturismelor, o altă porţiune de asfalt cu diametrul mai mare de un metru, sub care locul a rămas gol, s-ar putea prăbuşi. „Cei care au turmat asfaltul, au făcut-o fără să mai ţină cont de soliditatea drumului. Strada este toată numai valuri”, a acuzat un taximetrist aflat în trecere. De teama unor accidente şoferii care tranzitează locul sunt atenţionaţi să se întoarcă din drum.
Localnicii aşteaptă ca, în zilele următoare, angajaţii primăriei să ia măsurile necesare pentru repararea străzii.         

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite