Asistaţii social din blocurile Primăriei Deva au maşini de mii de euro în parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săracii care au primit repartiţie în blocurile construite de Primăria Deva se uită cu invidie la vecinii lor, care au primit apartamente pe aceleaşi considerente de sărăcie, dar care au maşini de mii de euro

În timp ce Lăcrămioara Micle, o deveancă în vârstă de 33 de ani care locuieşte împreună cu cele două fetiţe într-o cameră de cămin, se întreabă de ce nu a primit o locuinţă socială în blocurile date recent în folosinţă, reporterii Adevărul de Seară au descoperit că asistaţii social care au primit apartamente etalează maşini de mii de euro în parcările din faţa acestor blocuri.

Locatarii săraci care s-au trezit că sunt vecini cu  persoane considerate de reprezentanţii Primăriei demne de a primi o locuinţă socială, dar care sunt departe de acest statut se tem să vorbească despre această situaţie. “Eu ce să spun. Am aşteptat atâţia ani ca să primesc o locuinţă socială. Am trei copii şi locuiam pe unde apucam. Dacă spun ceva de ăştia care au maşini şi sunt vecini cu mine mă trezesc dat afară”, spune unul dintre locatarii blocului asistaţilor social.




Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite